Reserva d’entrades #JGVbcn

Gràcies al patrocini de Vueling, Iati, Viajarseguro.org, MochilerosTV i minube i la col·laboració de la Biblioteca Jaume Fuster, l’assistència a les xerrades i als tallers és gratuïta.

On aconseguir una entrada?

S’han exhaurit totes les entrades que vam posar a la disposició dels interessats: 200 per a cadascuna de les tres sessions de conferències i 20 per a cada taller.

Es pot ampliar l’aforament?

L’aforament és limitat i, per motius de seguretat, no es permetrà que hi hagi gent dempeus durant la celebració de l’esdeveniment.

Vull assistir, però m’he quedat sense entrada, què puc fer?

Si estàs interessat a assistir a alguna de les sessions i t’has quedat sense reservar un seient, pots acudir a la biblioteca el dia de l’esdeveniment: per experiència d’altres esdeveniments, és probable que gent amb reserva no es presenti i quedin places lliures, podent passar en aquest cas a l’auditori. Hauràs d’ser-hi abans del començament de la sessió o taller i esperar a veure si queden places sense ocupar.

Com funcionarà l’accés a l’auditori i als tallers?

El divendres s’obren les portes a les 18:45. Es donarà pas primer a qui tingui reserva i, després, als que estiguin esperant. No es guardaran ni deixaran seients lliures a l’auditori, encara que es tingui reserva prèvia.

El dissabte al matí s’obren les portes a les 10:00 i a la tarda, a les 16:00. El funcionament serà el mateix que el divendres. A més, després de cada conferència, si algun assistent abandona la sala, es permetrà l’accés a qui estigui esperant.

Tinc una entrada, què haig de fer?

Recorda que tenir una reserva et dóna dret a entrar a l’auditori o al taller sempre que estiguis present almenys 5 minuts abans de l’inici de la sessió o del taller. En cas de no ser-hi present, si hi ha persones esperant, se’ls donarà prioritat encara que no tinguin reserva. És a dir, que no n’hi ha prou amb reservar l’entrada, també cal estar present al començament de la sessió. Per aquest motiu, no es pot reservar un lloc per a persones que no hi estiguin en el moment de l’obertura de les portes.

 

Tot això es posible gràcies a:
  
 

Fes clic aquí per coneixer els patrocinadors del esdeveniment

Fes clic aquí per veure el detall de les conferències del divendres 17.

Fes clic aquí per veure el detall de les conferències del dissabte 18 al matí.

Fes clic aquí per veure el detall de les conferències del dissabte 18 a la tarda.

Fes clic aquí per veure el detall dels tallers del dissabte 18 al matí

Fes clic aquí per veure el detall dels tallers del dissabte 18 a la tarda.

Fes clic aquí per veure el programa complet

Fes clic aquí per veure on i quan

Reserva d’entrades