Patrocinadors JGV 2015

Aquest esdeveniment no seria possible sense la participació econòmica de:

Vueling

En la línia de donar suport esdeveniments nous i d’interès, Vueling és un dels nostres patrocinadors. Tots coneixereu a aquesta companyia, una de les de major creixement a Europa i que per a nosaltres, els viatgers, compta amb una xarxa molt extensa, volant a països tan llunyans com Islàndia, Israel, Rússia i diversos punts del nord d’Àfrica, però també desenes de destins més propers com les illes gregues, Alemanya o Itàlia.

Iati Seguros

IATI és una empresa 100% espanyola, creada per la família Calçat el 1885 i amb activitat asseguradora des de fa quatre generacions, quan els viatges es realitzaven només per vaixell. Les assegurances de viatge de IATI són probablement dels més competitius del mercat, dissenyats específicament per als viatgers, tant en viatges curts o en grans aventures com les que escoltarem en aquestes Jornades.

Viajarseguro.org

ViajarSeguro.Org és una plataforma digital per a viatgers que proporciona un consell personalitzat i en temps real sobre salut abans, durant i després del viatge. Dóna una visió detallada i àmplia per països en matèria de malalties, vacunes i riscos o alertes locals. És un projecte solidari dirigit per un gran equip de professionals sanitaris de la Fundació Io.

Motxillers TV

Mochileros TV neix a finals de 2011 amb la vocació de ser el primer programa de viatges en línia en espanyol per a motxillers i viatgers low cost. Aquest web de viatges va ser creada per Iosu López, videoperiodista, documentalista i viatger empedreït, i Alberto Menéndez, advocat i viatger amb desenes d’experiències amb la motxilla a coll. És un web on, a més d’històries insòlites de grans viatgers, trucs per viatjar barat o informació útil sobre destinacions, emetem sèries d’aventura en vídeo de producció pròpia com «La Costura d’Amèrica», «Mongol Rally» o «#Egiptrip».

Minube

Minube és el lloc on trobar inspiració per al teu proper viatge, planificar i, un cop tornis, convertir-lo en un record per a tota la vida. Pots veure les recomanacions de viatgers reals en els milers d’hotels que estan registrats i fins i tot reservar un sopar al teu restaurant favorit. A més, pots comparar webs d’hotels o de viatges, per descobrir tots els serveis que ofereix cadascuna d’elles, així com opinions d’usuaris reals. Ara tenen una aplicació perquè puguis portar minube sempre amb tu, i reviure el teus viatges.

 

Tot això es posible gràcies a:
  
 

Fes clic aquí per coneixer els patrocinadors del esdeveniment

Fes clic aquí per veure el detall de les conferències del divendres 17.

Fes clic aquí per veure el detall de les conferències del dissabte 18 al matí.

Fes clic aquí per veure el detall de les conferències del dissabte 18 a la tarda.

Fes clic aquí per veure el detall dels tallers del dissabte 18 al matí

Fes clic aquí per veure el detall dels tallers del dissabte 18 a la tarda.

Fes clic aquí per veure el programa complet

Fes clic aquí per veure on y quan

Reserva d’entrades