Divendres, 17 d’abril

Divendres, 17 d’abril del 2015

19:00 – 20:30 h.

Miquel Silvestre

«Diario de un nómada». Més que una volta al món en moto.

[lightbox link=»https://www.ungranviaje.org/wp-content/uploads/miquel-silvestre-dossier.jpg» thumb=»https://www.ungranviaje.org/wp-content/uploads/miquel-silvestre-dossier.jpg» width=»250″ align=»right» title=»miquel silvestre jornadas grandes viajes» frame=»true» icon=»image» caption=»»]En Miquel és escriptor i viatger professional. Viatja en moto i li agrada fer-ho poc a poc i aprofundint en la història per aprendre i explicar-ho. Li agrada tant que ha fet diversos grans viatges seguint les petjades d’exploradors espanyols per conèixer i transmetre la història que hi ha al darrere.

La Ruta dels exploradors oblidats el va portar a donar la volta al món visitant indrets emblemàtics, des de Noruega a Etiòpia, a l’Índia, Nepal, Tailàndia, Malàisia i Indonèsia per accedir a Filipines i després a Canadà per acabar a Alaska. A la seva Ruta a Samarcanda va seguir els passos de Rui González de Clavijo a través dels vestigis de la Ruta de la Seda. A Irlanda va seguir la senda del capità Francisco de Cuéllar, nàufrag de l’Armada Invencible.

Recentment ha tornat d’un viatge de més de 20.000 km per Amèrica del Sud a cavall de la seva moto per donar a conèixer indrets que van ser descoberts per aquests exploradors. Aquest viatge el va portar des de l’Estret de Magallanes fins el Canal de Panamà a través de deu països. A partir d’aquesta aventura ha produït la sèrie documental “Diario de un Nómada” que s’emet a La2.

I tenim la sort que ens ho vingui a explicar a les III Jornades dels grans viatges.

[lightbox link=»https://www.ungranviaje.org/wp-content/uploads/MiquelSilvestre-1024×640.jpg» thumb=»https://www.ungranviaje.org/wp-content/uploads/MiquelSilvestre-1024×640-620×388.jpg» width=»620″ align=»center» title=»silvestre jornadas grandes viajes» frame=»true» icon=»image» caption=»»]

Més informació a: www.miquelsilvestre.com

Aquesta conferència serà en castellà

Tot això es posible gràcies a:
  
 

Fes clic aquí per coneixer els patrocinadors del esdeveniment

Fes clic aquí per veure el detall de les conferències del divendres 17.

Fes clic aquí per veure el detall de les conferències del dissabte 18 al matí.

Fes clic aquí per veure el detall de les conferències del dissabte 18 a la tarda.

Fes clic aquí per veure el detall dels tallers del dissabte 18 al matí

Fes clic aquí per veure el detall dels tallers del dissabte 18 a la tarda.

Fes clic aquí per veure el programa complet

Fes clic aquí per veure on y quan

Reserva d’entrades